keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Floristiikka-lajin valmennusringin tapaaminen

Skills floristiikkalajien valmennusringin kolmas kokoontuminen on perjantaina ja lauantaina 25 – 26.3.2011.
Paikkana on Keuda Mäntsälä, Saaren kartano, Puutarhantie, 04920 Saarentaus. (Navigaattorit tuntevan vielä vanhan osoitteemme Pohjoinen pikatie 800.)

Perjantaina ja lauantaina työskentelemme puutarhalla, floristiluokissa. Myös ruokailut tapahtuvat poikkeuksellisesti puutarhan luokissa, jonne paikallinen pitopalveluyrittäjä kattaa perjantaina päivällisen, sekä lauantaina aamupalan ja lounaan.
Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa ruoka-aineallergiat Leilalle, leila.alamiekkaoja@keuda.fi
Ruokailukustannukset koululla aamupala n. 7 €, lounasn.10 € ja päivällinen 10€. Kaikki ruuat valmistetaan hylana.

Osallistujat vastaavat itse lounas-, matka- ja majoituskuluistaan. 20 hengelle on varattu majoitusmahdollisuus Keuda Mäntsälän opiskelija-asuntolasta. Huoneiden varaus suoraan asuntolanhoitaja Merja Virtaselta puh. 0500 716 973 merja.virtanen@keuda.fi , mainitse varauksen yhteydessä Floristitiimi / Skills valmennus. Majoittujat sopivat maksusta / laskutuksesta suoraan Merja Virtasen kanssa.
Majoittautua voi myös Lahdessa, jonne etäisyys Saarelta on n. 34km. Lisätietoja eri hotelleista / majoitusvaihtoehdoista löydät mm. Booking.com/Lahti-Hotellit
Materiaalipaketti
Max 100€/valmennettava, Materiaalipaketista aiheutuneet kustannukset veloitetaan suoraan oppilaitoksilta. Tuothan mukanasi tiedot laskutusosoitteesta.
Tilaisuuteen ilmoittautuminen 14.3.2011 mennessä sähköpostilla leila.alamiekkaoja@keuda.fi Ilmoita valmentajien ja valmennettavien nimet, oppilaitos ja varaatko ruokailun ja mahdollinen erikoisruokavalio.

Ei kommentteja: