maanantai 7. maaliskuuta 2011

Ekologisia eväitä – elintarvikkeiden ympäristö- ja ilmastovaikutukset

Suomen ympäristöopisto SYKLI järjestää
keskiviikkona 6.4.2011 klo 14.00–16.30
Kokoustila Kuvertti, Postimuseo
Helsingin pääpostitalo, Asema-aukio 5 H
13:30 Kahvit
14:00 Tilaisuuden avaus, Eeva Hämeenoja, rehtori, Suomen ympäristöopisto SYKLI
14:05 Ruuan ympäristövaikutukset, Kati Lundgren, projektipäällikkö, Suomen ympäristöopisto SYKLI
14:20 Elintarvikkeiden ilmasto- ja ympäristömerkinnät – mahdollisuuksia ja haasteita, Merja Saarinen, tutkija, MTT
14:40 Ympäristövastuun tunnuslukujen raportointi elintarviketeollisuudessa, Anna Vainikainen, toimialapäällikkö, Elintarviketeollisuusliitto ry ETL
15:00 Ympäristöpassi kestävän kehityksen työkaluksi ammattikeittiöihin, Meri Eloheimo, ympäristöpassi-hankepäällikkö, Savon ammatti- ja aikuisopisto / EkoCentria
15:20 Tauko
15:30 Gastonen portaat luomuun, Lennart Sukapää, ravintoloitsija, Ristorante Gastone
15:50 Seulo – yhteys tuottajalta kuluttajalle, Jarmo Aho, prosessivastaava, Seulo Palvelut oy
16:10 Kestävä, kestävämpi, kestävin – pohdintaa
16:30 Tilaisuus päättyy
Ilmoittautumiset
11.3. mennessä sähköpostiin: info@sykli.fi otsikolla ”KELI”
Seminaarin osallistumismaksu on 35 €/hlö.
Anna ilmoittautumisen yhteydessä nimesi ja laskutusosoitteesi.
Varaa kalenteriisi myös tiistai 19.4. klo 14, Energiatehokkuus-seminaari
Postimuseon kokoustila Kuvertissa
http://www.kestavaaliiketoimintaa.fi/

Ei kommentteja: