perjantai 18. lokakuuta 2013

Bioenergiapäivät 28.-29.11.2013 Finlandia-talolla

Seminaari pureutuu kansallisen energiapolitiikan ja kansantalouden ytimeen. Mukana ovat myös käytännön kysymyksiin painottuvat rinnakkaisseminaarit Puuenergia, Bionesteet, biokaasu ja biojalosteet sekä Lämpöyrittäjät.

Katso ohjelma ja ilmoittaudu osoitteessa: www.bioenergiapaivat.fi
Yli 30 puhujan joukossa muun muassa työ- ja elinkeinoministeri Jan Vapaavuori, toimittaja Mikael Pentikäinen, professori Antti Asikainen, työ- ja elinkeinoministeriön energiaosaston ylijohtaja Esa Härmälä ja europarlamentaarikko Eija-Riitta Korhola.
Taloustohtoreiden Tunnilla PTT:n toimitusjohtaja Pasi Holm, Ilmarisen johtaja, dosentti  Jaakko Kiander, sekä professori Markku Kuisma.
Energia- ja ilmastotiekartan 2050 parlamentaarisen komitean jäsenten paneelissa Marjo Matikainen-Kallström (kok), Sirpa Paatero (sd), Kaj Turunen (ps), Oras Tynkkynen (vihr) ja Mirja Vehkaperä (kesk).
Järjestöt Tentissä-paneelissa Metsäteollisuus ry:n toimitusjohtaja Timo Jaatinen, Energiateollisuus ry:n toimitusjohtaja Juha Naukkarinen, Koneyrittäjien liiton puheenjohtaja Asko Piirainen, MTK:n metsävaltuuskunnan puheenjohtaja Mikko Tiirola sekä SAK:n työ- ja elinkeinojohtaja Matti Tukiainen

Ei kommentteja: