tiistai 30. syyskuuta 2008

Puutarha-alan tutkintojen perusteiden uudistustyö käynnistyy

Juuri samaan aikaan kun maatalouden, hevostalouden ja luonto- ja ympäristöalan tutkinnot ovat lausuntokierroksella, alkaa puutarhatalouden perustutkintojen uudistustyö. Vetovastuu on Kokemäellä ja koordinaattorina Pirkko Mäenpää. Voit tutustua ohjausryhmän kokoonpanoon luonnonvara-alan wikissä. Siellä on myös maatalouden, hevostalouden ja luonto- ja ympäristöalan tutkintojen luonnokset nähtävillä.
Puutarhatalouden perustutkintojen uudistustyötä voi seurata samaan tapaan kuin muitakin, luonnonvara-alan wikissä. Sinne päivittyy aina välittömästi työryhmän työn kulloinenkin luonnosvaihe. Blogissa voi esittää omia kommenttejaan ja vaikuttaa tutkinnon sisältöön.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on paras aika vaikuttaa puutarhuri-koulutukseen! Ilmaise täällä oma ajatuksesi koulutuksen tavoitteista ja sisällöstä.

Anonyymi kirjoitti...

Juuri näin.... täällä jo odotellaan kommentoitavaa!!!

Anonyymi kirjoitti...

Ja kommentoitavaa taitaakin olla enemmän osoitteessa
http://luova.wikispaces.com/Puutarha-alan+tutkinnon+muodostuminen

Siellä voi myös tehdä omia ehdotuksia tutkinnon perusteisiin.

Unknown kirjoitti...

Tervehdys, ohjausryhmässä esitin, että puutarha-alan määrittely ja arvoperusta jaettaisiin selvemmin kolmeen koulutoshjelman mukaiseen osaan. Minusta ainakin tuntuu, että sen jälkeen olisi helpompi jatkaa kussakin koulutusohjelmassa kurssien työstämistä. Tv Seppo N