tiistai 24. elokuuta 2010

Oppiminen eri maailmoissa -seminaari Lahdessa 7.-8.10.2010.

Koulutuskeskus Salpauksen ja Itä-Suomen yliopiston Koulutus- ja kehittämispalvelu Aducaten järjestämä tapahtuma kokoaa Sibeliustaloon virtuaalisista oppimisympäristöistä ja luovista oppimismaisemista kiinnostuneet harrastajat ja eri alojen ammattilaiset.
Kaksipäiväisen seminaarin keskeisiä teemoja ovat opetus ja oppiminen, yrittäjyys, taide ja kulttuuri sekä kestävä kehitys. Torstain seminaaripäivä rakentuu Second Life -luentojen ja teema-alueiden ympärille ja perjantaina ovat vuorossa muut virtuaaliset ympäristöt.
Kotimaisten puheenvuorojen lisäksi kuullaan asiantuntijoita lähinaapurista Tanskasta (Claus Frisenberg Povlsen) ja Iso-Britanniasta sekä Yhdysvalloista (Karl M. Kapp) ja Kanadasta (Ken Hudson).
Tänä vuonna järjestämme myös erityisen preseminaaripäivän keskiviikkona 6.10.2010.
Päivä on perinteinen työpajapäivä, jossa opitaan rakentamisen perustaitoja ja vastataan yhdessä kysymyksiin kuten: Mistä toisessa maailmassa on kyse? Kuka on avatar? Entä miten hän voi lentää, kävellä ja puhua? Sekä miten ja mistä löydät itseäsi kiinnostavat virtuaalimaailman maisemat?
Lisätietoja vuoden 2010 syksyn huipputapahtumasta saat klikkaamalla itsesi osoitteeseen http://toisessamaailmassa.fi Ilmoittaudu mukaan pikaisesti ja tule hakemaan inspiraatiota sekä uusia kontakteja varaamalla paikkasi ajoissa, sillä osallistujia mahtuu mukaan vain rajoitettu määrä!
Ilmoittaudu osoitteessa http://toisessamaailmassa.fi/

Lisätietoja:
Georges Segura puh. 044 708 0056 tai Sannakaisa Raatikainen puh. 0503871953
etunimi.sukunimi[at]salpaus.fi

Ei kommentteja: