perjantai 17. joulukuuta 2010

KULTTUURISESTI KESTÄVÄ KEHITYS – MITÄ SE ON?

Kulttuurisesti kestävän kehityksen määritelmä on jäänyt maininnan tasolle kestävän kehityksen ohjelmassa. Tiedämme kestävän kehityksen kuitenkin koostuvan neljästä osasta: ekologisesta, taloudellisesta, sosiaalisesta ja kulttuurisesta.
Kulttuurisesti kestävä kehitys liittyy kulttuurin välittymiseen sekä sen arvostamiseen. Myös eettinen ja vapaa ajattelu sekä hyvinvointi ovat osa kulttuurisesti kestävää kehitystä. Mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Millainen olisi kulttuurisesti kestävän kehityksen ohjelma?

Suomen Kulttuuriperintökasvatuksen seura ry järjestää Kulttuurisesti kestävän kehityksen seminaarin torstaina 27.1.2011 kello 12-16 Balderin salissa, Helsingissä
Seminaari aloittaa seuran kolmivuotisen Kulttuurisesti kestävän kehityksen -hankkeen. Aloitusseminaarin pohjalta jatkamme työskentelyä asiantuntijaryhmissä kulttuurisesti kestävän kehityksen ohjelman luomiseksi.

Tule vaikuttamaan kestävän kehityksen sisältöihin! Osallistumisellasi on merkitystä – hankkeen tuloksien perusteella julkaistaan Kulttuurisesti kestävän kehityksen käsikirja käytettäväksi keke koulutuksissa. Ilmoittautumisen yhteydessä voi lähettää myös aiheeseen liittyviä näkökulmia tai kysymyksiä eteenpäin työstettäväksi.
Ilmoittautumiset 14.1.2011 mennessä ilmoittautumislomakkeella.
Seminaari on maksuton ja sisältää kahvitarjoilun.
Tervetuloa pohtimaan kanssamme mitä tarkoittaa kulttuurisesti kestävä kehitys!
Marja Laine Liisa Löffman, Toiminnanjohtaja Hankevastaava

Ei kommentteja: