perjantai 17. joulukuuta 2010

Luonto- ja maisemapalveluiden tapahtumia

Maaseudun ympäristöteko -juttusarja, 17.12.2010
Maaseudun tulevaisuudessa kesällä 2010 viikoittain ilmestynyt juttusarja osoittaa kuinka monipuolisesti maaseudun asukkaat hoitavat ympäristöään. Maa- ja kotitalousnaisten maisemanhoidon neuvojat olivat sopineet juttujen aiheet ja he veivät toimittajat haastateltavien luo.
http://maaseutu.fi/fi/index/ymparisto/maaseudun_tulevaisuus_maaseudun_ymparistoteko_juttusarja.html

Luonto- ja ympäristöalan koulutusta, 17.12.2010
Luonto-ohjaajan ja ympäristönhoitajan koulutus alkaa Pohjois-Karjalan ammattiopistossa Niittylahdessa tammikuussa 2011. Aloituspaikkoja voi tiedustella, vaikka hakuaika umpeutui.
http://www.pkky.fi/Resource.phx/pkky/amo/niittylahti/ymparistonhoitaja.htx

Pirkanmaalla voi adoptoida muistomerkin!, 17.12.2010
Yhteisöt ja yksityiset ryhmät voivat adoptoida arkeologisen kohteen ja hoitaa sitä sovitulla tavalla. Pirkanmaan maakuntamuseon hankkeessa lisätään paikallisten asukkaiden tietoa ja kiinnostusta muinaisjäännöskohteisiin.
http://www.vapriikki.net/adoptoimonumentti/

Kansallispuistojen ja retkeilyalueiden rahoitus halutaan turvata, 17.12.2010
Luonto- ja maisemapalvelut -teemaryhmä esittää, että Metsähallituksen kansallispuistoihin ja retkeilyalueisiin kohdistuva rahoitus turvataan myös pidemmällä aikavälillä.

Seurakunnat ja Museovirasto esittelyssä, 17.12.2010
Luonto- ja maisemapalvelut -teemaryhmä kokoaa ja päivittää tietoa toimijoista ja asiakastarpeista. Kehitystyön tavoitteena on, että asiakkaat, yrittäjät ja palvelut kohtaavat aiempaa paremmin.

Ei kommentteja: