keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Virtuaalikylä uudistui

Luonnonvara- ja ympäristöalan yhteinen kohtaamispaikka verkossa - Virtuaalikylä - on uudistunut. Se on ilmeeltään monipuolinen ja dynaaminen. Sivustoilta pystyy entistä helpommin seuraamaan esimerkiksi koulutilojen omille sivustoille tekemiään uudistuksia, lisäyksiä tai muutoksia. Myös oppilaitosten omat tiedotteet "nousevat" syötteinä virtuaalikylään. Samoin tapahtuu esimerkiksi tälle blogille. Uusi kirjoitus tulee näkyville virtuaalikylän etusivulle. Sosiaalisen median työkaluja on siis hyödynnetty monipuolisesti ja pystymme seuraamaan toinen toistemme kiinnostavia tapahtumia entistä helpommin.

Kaikki koulutilojen jo tekemät sisällöt säilyvät luonnollisesti entisellään, mutta oppilaitosten sivuille tulee myös uusia ominaisuuksia. Esimerkiksi meneillään olevat kestävän kehityksen ohjelman rakentamisen seuraamista havainnollistaa "keke-mittari", josta pystyy heti näkemään, missä vaiheessa kestävän kehityksen työtä oppilaitos on menossa. Kaiken kaikkiaan kestävän kehtiysken ohjelman rakentamiseen on tulossa uusia työvälineitä.

Virtuaalikylää "säädetään" ja trimmataan parhaaseen mahdolliseen kuntoon lähipäivinä, joten joissakin linkeissä saattaa vielä olla toimintahäiriöitä.

Ei kommentteja: