Paneelikeskustelussa käsiteltiin monipuolisesti suomalaista ruokaketjua, sen toimivuutta ja haasteita.
Asiakkaat eivät osaa erottaa luomua ja lähiruokaa, kertoi luomunaudantuottaja Aarne Schildt Bosgårdin tilalta. Hän kertoo tarjoavansa asiakkailleen avoimuutta ja tilavierailuja, jotka hän näkee arkisina asioina itselleen. Sen sijaan asiakkailleen hän näkee sen olevan aina uniikki elämys. Tämä viittaa siihen, että ihmiset ovat yhä vieraantuneempia alkutuotannosta ja siitä, mistä ruoka tulee.
Asiakkaat eivät osaa erottaa luomua ja lähiruokaa, kertoi luomunaudantuottaja Aarne Schildt Bosgårdin tilalta. Hän kertoo tarjoavansa asiakkailleen avoimuutta ja tilavierailuja, jotka hän näkee arkisina asioina itselleen. Sen sijaan asiakkailleen hän näkee sen olevan aina uniikki elämys. Tämä viittaa siihen, että ihmiset ovat yhä vieraantuneempia alkutuotannosta ja siitä, mistä ruoka tulee.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti